Selasa, 29 Mei 2012

kisah hidup aku....

KISAH HIDUP AKU...





nama aku span kuning tp kwn2 pnggil aku spongebob....aku hidup macam insan normal yang lain...aku seorang yg periang...riang ria rejoice....aku di ketogerikan sebagai lelaki yg comel..sweet...nyam2 he2....




aku merupakan seorang ceo di salah sebuah syarikat penerbangan angkasa...ko ade...he2...if mampu nk byr tambang berjuta2 meh dtg jmp aku or call aku.jmp aku di tv3 or 615..aku seorang boss yg disayangi dan di gilai oleh gadis2...mak2 org..makcik2....dan nenek2...mungkin gaya aku yg macho...ehem...


nie salah satu pic aku ms aku terbang n bermain di planet lain...nie masa aku di planet neptun...aku de lh jmp 1 makhluk yg xde tanggan n kaki kai kayu...eeee...alien workshop....ko org dpt ke g cm aku p...mampu heh2....ms kat sana aku jmp lg bnd pelik...tupai kai topi keledar (helmet) eeee...alien workshop.....


bile aku free2 X keje or ponteng kj...aku suka melepak n melukis..aku adalah pelukis terkenal...lukisan aku mengalahkan monalisa...aku adalah pelukis yg terhebat...de aweks2 ckp aku nmpk comel cm artis korea 2...slh...lg comel dari depa...comel kn aku...that y lh...aku sering digilai n dipuja2...smp nk kuar rmh pn stress...




dan aku juga adalah......jeng...jeng....super sponge....aku memiliki kuasa yg amat luar biasa...di mana aku bole membuat crusty crabbbbb....ko org pndai ke...aku sering menolong insan2 yang lemah...n musuh utama aku adalah planton...walaupun dia kecik n ketot tp kejahatannya tiada tandingan...tp haruslh tiap super hero merahsiakn identitinya..bab 2 aku kai cm nie...tp korang xtau kesusahan yg harus aku alami...tiap kali aku terbang aku harus berhati2 dgn kain kat blkang 2 sebab selalu tersangkut...ari 2 bole dia sangkut kat ampai kain,....malu beb...nasib baik xkoyak bju aku if x...nmpk lh bdn aku yg kuning n gagah perkasa nie.....




sorry lh pic xclear r..bab aku curi jek pic nie hu2...bnd pink2 nie adalah sahabat baik aku...tp dia pn xtau siapa aku sebenarnya sebab dia nie giles sikit ms kecik ari 2 kena sawan n demam panas...so miong skt...tp best kwn ngan dia nie..bab warnai hidup aku yang kdg2 stress ngan kerja sebagai ceo n SuperHero....bab dia kn kurang warasi..so bole aku buli dia hari2....baik kn aku...





nie lh pic aku n buddy aku...bff..best friend forever...aku selalu p tangkap ramabor (rama+ obor)..best syok...nie lh cerita aku spongebob....superhero.....(ble r dpt awek cun sorang)asyik kwn ngan bdn pink nie jek bosan :)

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cerita yang menarik... haha

shiela berkata...

hu2...bole jd x penulis skrip :)

Tanpa Nama berkata...

bole... bole sgt dah tu... buat skrip cita katun... hehe

shiela berkata...

Mula2 katun nati lh wat yg tul2

Tanpa Nama berkata...

katun pun menarik pe...

Anna Wafie berkata...

wowwww,..so cute sis,...nak nihhh,..waaaaa.... sila singgah blog Anna juge ye..

shiela berkata...

Uit...nie koleksi ma...nati dh tua2 bole bg cucu he2...akn diterjah blog mu jua

shiela berkata...

I luv cartooons

MissNick berkata...

my feveret kartun even umur dh boleh jd mak budak ;P
geram kt spongebob rasa mcm nk lambung2 je hahaha...

shiela berkata...

Sama lh kita...kartun is the best...

cty aisah berkata...

Join GA syer jom!
http://aisahloli.blogspot.com/2012/05/first-giveaway-by-aisahloli.html

shiela berkata...

Ok..kn join gak